2012. január 29., vasárnap

Vászonkép rendelésre

Az úgy kezdődött, hogy mindig irigykedve néztem - általam nagyra becsült - scrappelők fantasy oldalait, és sopánkodtam, hogy én ilyesmit sosem lennék képes csinálni. Pedig anno még a cewe oldalon is volt olyan kihívás, amikor olyan témakörben kellett oldalt csinálni, amit azelőtt még sosem próbáltunk. Na, a fantasy pont beleillett volna az én esetemben, de még ekkor sem mertem belevágni.
Aztán csak nem hagyott nyugodni a gondolat..., nem lehetek ilyen béna, kezdjünk bele aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. Végül a harmadik nekifutásként készült oldalam annyira megtetszett, hogy csináltattam belőle egy vászonképet. Ez volt:

Credit: SussieM designs

Fel is került a falra, jött a család, mindenki teljesen el volt ájulva. Anyának annyira tetszett, hogy azonnal szeretett volna ő is egyet, így azonnal le is adta a "rendelést".
Gondoltam OK, de legyen más, mégiscsak kell a gyakorlás. Kértem segítséget is a nagyoktól (Krysty, Evus), nagyon aranyosak voltak, minden kérdésemre válaszoltak, már csak gyakorolni kellett. (Jelzem, még sok mindenki más is szóba jöhetett volna, de őket kerestem meg először, és mivel mindenre kimerítően válaszoltak, mást már nem akartam "nyúzni" a problémámmal.)
Nekikezdtem a szerkesztgetésnek, rengeteg álmatlan éjszaka, számos új készlet vásárlása, minden szabad óra és perc ráfordítása, és csak nem akart összeállni egy olyan oldal, amivel százszázalékosan meg lettem volna elégedve, ezért be sem lettek fejezve teljesen. Ment mindegyik a "futottak még mappámba".

Az első próbálkozás (nincs befejezve, főként az árnyékolások):


Credits: Tiramisu design; SussieM designs


 a második próbálkozás (nincs befejezve):

Credit: Cali design


harmadik próbálkozás (nincs befejezve, főként az árnyékolások):

Credit: Lorie Davison

Aztán kitartó munkám eredményeként, végül összeállt egy olyan kép, amivel már - a jelenlegi tudásomhoz mérten - elégedett voltam, és ami nyomtatásra is került.

Credit: Lorie Davison


Most mindenki boldog, anya megkapta a képet, felkerült a falra, én pedig - sosem gondoltam volna - függő lettem a fantasy oldalak készítését illetően ;)









2012. január 17., kedd

Cewe - heti kihívás 138.

A Cewe oldalon a heti kihívás témája mi más is lehetne, mint "alkossunk oldalt a Gigantikus Cewe Vonat" készleteivel.
Először azt gondoltam, ez nem fog problémát okozni, hiszen annyi gyönyörűség készült. Aztán amikor belevetettem magam az alkotásba, valahogy sehogysem akart összeállni egy olyan oldal, ami igazán tetszett volna, folyton hajigáltam ki a rétegeket, amelyeken előtte 20-30 perceket "szöszögtem". :)
Végül sikerült kompromisszumot kötnöm magammal, és eltekintettem sok olyan elem használatától, amik ugyan nagyon tetszettek, de mégsem illettek a kompozícióba.
A végeredmény ez lett...

Credits: Szrjudit, Eagleszem, Krisssz, Rzoé, Ziti, Melcsi

Az alap kép szilveszter előtt pár nappal készült, miután hazaértünk a frissen vásárolt sisakokkal. A lányom azonnal beöltözött, és hogy a lovacska se szomorkodjon, hogy kimarad a mókából, ő is kapott kettőt.





2012. január 13., péntek

Beszállás, elindultunk.../ Get on The Train

Ismét összejött egy nagy csapat, hogy megossza veled kreativitását az "After The Christmas" blogvonat keretében. Gyönyörű készletek születtek! Ha te is tulajdonosa szeretnél lenni ezeknek, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megszerezd őket.

A szerelvény elindult, a vágyány mellett tessék vigyázni és a vonatra felszállni.
Ha elvesznél, az első állomás Beedee, ahol az összes állomás linkjét megtalálod.

Nos, akkor lássuk az én részem:

LETÖLTÉS   / DOWNLOAD



Sandybell-től érkeztél (feltehetőleg :))

Bjud -> ITT VAGY MOST
 
Rzoe - a következő állomás


Remélem, nagy örömed leled benne!



Another huge team got together to share their creativity with you within the "After The Christmas" blogtrain. Beautiful kits were made, everyone of them is amazing. If you want to own them, then you are at the right place to get them.

The train is on its way now, so get on it.
If you get lost: the first stop is at Beedee, where you can find the links of all the stops.

You can see my part's preview above.


you probably arrived from here: Sandybell

YOU ARE HERE now - > Bjud

next stop is: Rzoe


Hope you will enjoy the journey!



2012. január 12., csütörtök

Újabb Cewe vonat a láthatáron

És igen, nemsokára befut a 22 vagonos szerelvény, mely ismét beedee kezdeményezésére indult. Holnap reggel 8-kor gördül ki, az első állomás beedee lesz. Remélem, már mindenki izgatott! Ha netán valaki mégsem, akkor mutatok egy összképi előkét, hogy kellőképpen felcsigázzam a kedélyeket.



Már csak egyet kell aludni...

2012. január 10., kedd

Amikor utolér a végzet - az első

Sziasztok!
Sokáig ellenálltam, hogy nekem nem kell blog, hisz úgy sem lesz időm foglalkozni vele. Aztán egyre többször keveredtem olyan szituációba, amikor mégis csak jó lett volna, ha van. Valószínű, hogy az időm ezután sem lesz több, de ha már van valami, amivel törődni kell, akkor talán mégis szorítok rá néhanap néhány lopott percet, órát.
Ezért aztán egy esős januári napon fogtam magam, és beálltam a sorba :-)
Hát így kezdődött...