2012. január 29., vasárnap

Vászonkép rendelésre

Az úgy kezdődött, hogy mindig irigykedve néztem - általam nagyra becsült - scrappelők fantasy oldalait, és sopánkodtam, hogy én ilyesmit sosem lennék képes csinálni. Pedig anno még a cewe oldalon is volt olyan kihívás, amikor olyan témakörben kellett oldalt csinálni, amit azelőtt még sosem próbáltunk. Na, a fantasy pont beleillett volna az én esetemben, de még ekkor sem mertem belevágni.
Aztán csak nem hagyott nyugodni a gondolat..., nem lehetek ilyen béna, kezdjünk bele aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. Végül a harmadik nekifutásként készült oldalam annyira megtetszett, hogy csináltattam belőle egy vászonképet. Ez volt:

Credit: SussieM designs

Fel is került a falra, jött a család, mindenki teljesen el volt ájulva. Anyának annyira tetszett, hogy azonnal szeretett volna ő is egyet, így azonnal le is adta a "rendelést".
Gondoltam OK, de legyen más, mégiscsak kell a gyakorlás. Kértem segítséget is a nagyoktól (Krysty, Evus), nagyon aranyosak voltak, minden kérdésemre válaszoltak, már csak gyakorolni kellett. (Jelzem, még sok mindenki más is szóba jöhetett volna, de őket kerestem meg először, és mivel mindenre kimerítően válaszoltak, mást már nem akartam "nyúzni" a problémámmal.)
Nekikezdtem a szerkesztgetésnek, rengeteg álmatlan éjszaka, számos új készlet vásárlása, minden szabad óra és perc ráfordítása, és csak nem akart összeállni egy olyan oldal, amivel százszázalékosan meg lettem volna elégedve, ezért be sem lettek fejezve teljesen. Ment mindegyik a "futottak még mappámba".

Az első próbálkozás (nincs befejezve, főként az árnyékolások):


Credits: Tiramisu design; SussieM designs


 a második próbálkozás (nincs befejezve):

Credit: Cali design


harmadik próbálkozás (nincs befejezve, főként az árnyékolások):

Credit: Lorie Davison

Aztán kitartó munkám eredményeként, végül összeállt egy olyan kép, amivel már - a jelenlegi tudásomhoz mérten - elégedett voltam, és ami nyomtatásra is került.

Credit: Lorie Davison


Most mindenki boldog, anya megkapta a képet, felkerült a falra, én pedig - sosem gondoltam volna - függő lettem a fantasy oldalak készítését illetően ;)

4 megjegyzés:

 1. A fantasy nekem is mumus, minden elismerésem, gyönyörűeket alkottál!

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon tetszik mindegyik, de a kettes számú próbálkozás különösen. Kiváncsian várom, hogyan alakul majd!!!

  VálaszTörlés
 3. Hát nem tom'... nálam a második próbálkozás giga-mega like!!! Én befejezettnek érzem, hozzá nem nyúlnék semmi pénzért sem... eszméletlen jó lett!

  VálaszTörlés
 4. Hű és há...a második és a harmadik a favorit nálam! Nagyon megy ez neked, pedig emlékszem arra amikor írtál... :D Hihetetlen mennyire ügyes vagy!
  ...és ugye, hogy függőséget okoz a köbön?!

  VálaszTörlés