2012. május 19., szombat

Scrap Online - Videoscrap

Tegnap megint videoscrappelés volt. Nagyon igyekeztem a délutáni családlátogatással, hogy odaérjek a játék kezdetére. Aztán mire eljött az idő, én még nagyon szedett-vedett állapotban voltam, semmi sem volt előkészítve, így gondoltam kihagyom. Benéztem a Facebookra, hogy történt-e valami érdekes, míg távol voltam, és abban a pillanatban jött egy üzenet Gólyától, hogy nem csatlakozom-e hozzájuk a videoscrapre. Persze, hogy nem tudtam nemet mondani, sőt életemben először tényleg teljes értékű játékosként vettem részt, Skype-on. Eddig is nagyon szerettem ezt a játékot, de azért így még jobban élveztem az egészet.
A"karmester" Gólya volt, aki nagyon jó kis oldalt talált a "lift"-elésre, bár egy-két pontját a feladatnak máshogy értelmeztem.

Yesterday was a videoscrap day again. I tried to get "there" on time, but I couldn't get ready properly, so I decided that I would miss it this time. Opened my Facebook profile and right then a message came with an invitation to join in the game. I couldn't say no. It was the first time when I followed the intructions on Skype (instead of forum page) and I loved it. The hostess was "Gólya" again, who picked a very nice page for "lifting".

Az eredeti oldal/ original page:



És ahogy én értelmeztem a feladatot/ and my solution:

Credits: Mörjike; BeeDee; Ericazwart; Lilas design


Köszönöm a játékot, Timi! Nagyon tetszett. :)





2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jöttél, nagyon klassz lett az oldalad, szinte teljesen azonos! Persze a papírtépegetést Te is meg akartad úszni :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett a nagy szívecskéd, köré az írás és úgy az egész elrendezés! Nagyon ügyes voltál!!!

    VálaszTörlés