2012. július 18., szerda

Idézetes kihívás/ Quotes

Cewe 163. kihívás témája: "Készíts egy oldalt valamilyen idézettel, lehetőleg fotó nélkül. Ha mégis használsz, ne legyen felismerhető, hogy az valamikor fotó volt."

Az első oldalamon levő idézet, a férjem anyukájának a kedvence volt, épp úgy, mint a fehér virág. (A kertjében volt ebből a virágból jó pár, a neve Gardinia) Ennek az idézetnek a felhasználásával készítetem egy emlékoldalt korábban a búcsúztatójára, most ezt alakítottam át egy kicsit.


Challenge Cewe 163rd: Create a page using a quote. Try to not use any picture on the layout, or if you want to use a picture you have to manipulate, so nobody could see that it was a photo before.

The quote on my first page was my husband's mother's favourite one, so was the flower. (The flower is called: Gardinia). I put together a layout before - using this quote - for her memorial day. Now I re-designed it.

Credits (what I remember): Cali Designs, Lilas Design

A második oldalamon használt idézetet a Facebook-on olvastam először egy ismerősömnél. Nekem nagyon tetszett, ezért muszáj volt valami oldalt készítenem vele.

The quote on my second page is from the internet. Please forgive me that I don't translate it to English.

Credits: Anna Aspnes; illustration:deviantart



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése